divendres, 1 d’agost del 2008

CONCERT 9 D'AGOST







El proper dia 9 d’Agost a la Factoria del ritme és cel·lebra un Concert de suport a dos moviments socials de les nostres contrades:

La campanya “Som lo que sembrem”, una xarxa de col·lectius i plataformes de tota Catalunya, que han i estan, recollint firmes per presentar una Iniciativa Legislativa Popular (projecte de llei) a la Generalitat de Catalunya, aquesta vol declarar el territori lliure de transgènics, que s’etiquetin els aliments que en duen, i que les investigacions d’aquests les duguin a terme administracions publiques i no privades!
www.somloquesembrem.org

El Centre Social Okupat la Chispa, és un espai col·lectivitzat ubicat al camí de la Creu, per la N-240, passat Agrònoms surtin de Lleida. Aquesta és una masia, propietat de la immobiliària UA S.L. que havia tingut buida durant més de 5 anys, fins que fa 7 mesos aquell espai va tornar a tenir vida, realitzant: menjades populars, cine-forum, tallers de costura, d’angles, yoga... a més hi ha diferents espais, com: biblioteca, roba d’intercanvi, espai de contrainformació, taller d’automòbil, hort... i varies jornades critiques, a més d’altres projectes, que per falta d’infraestructura i de mans encara estan per realitzar. A part d’aquest camí, els companys de la Chispa ja es veuen immersos en denuncies per part de la immobiliària i l’Estat, complicant encara més aquesta lluita d’alliberar un espai! Més informació: http://www.suportponent.net/



A partir de les 23:00 tocaran (no en aquest ordre):








Adrenalina









ON ESTÀ LA FACTORIA DEL RITME

ON ESTÀ LA FACTORIA DEL RITME