dilluns, 31 de març del 2008

LA PRESENTACIÓ DEL 5 D'ABRIL

QUE VEM FER EL DIA DE LA PRESENTACIÓ?


DISSABTE 5 D’ABRIL,
A BAIX AL RIU (escultura de la transsegre):


14:00 H.— Dinar popular (calçotada i degustació de plats de diferents paisos)

16:00 H.— Xerrada-presentació del projecte.

18:00 H. — Actuaccions a carreg de:
Percussió dels Diables de Balaguer
Hermandad Rociera
Cantautor Oveja Punk
Rap Sudamerica

PER QUE UNA ASSOCIACIÓ POPULAR?


Volem una olla de idees!
Que ens permeti interactuar en el nostre espai, així com, els dels col·lectius que s'adhereixin al projecte. No es un projecte lucratiu, si no per la participació i ús de l’espai.
Som un grup de persones, amb inquietuds, que ens hem adonat que l'oferta cultural no ens satisfà i estem intentant dinamitzar totes les iniciatives culturals, que actualment actuen en solitari, així aconseguint un objectiu comú sense haver de renunciar a la nostra identitat a nivell personal o comunitari. (el projecte integre està a la dreta de la pantalla)

La teva participació individual i col·lectiva es totalment necessària per dur a terme aquest projecte.

COM COL·LABORAR?


· Participa el proper dia 5 en el debat i la creació de l’associació Cercle Obert, pots llegir el document de proposta a: www.projectepopular.blogspot.com o truca al telèfon: 973449858 i t’enviarem el projecte...

· Associacions de veïns, culturals, esportives…. col·laborant activament en la jornalada del dia 5 i iniciant un debat d'interessos i mancances en els seus cercles d’actuació, per complementar la iniciativa i fer-la de tots. Feu-nos arribar el vostre telèfon, e-mail o adreça, i us informarem de les reunions, tasques o possibilitats amb les que ens anirem trobant.
· Pots col·laborar com ajudant de base, aquests són els que han convocat aquesta jornada, els que estan reben totes les opinions de la gent i estan encabint-les en el document de proposta; els que busquen local per ubicar el Cercle Obert al centre de Balaguer, els que ja han començat a organitzar actes culturals a l’espai que ja disposa el Casal (una nau industrial al polígon, obert a tota iniciativa). Posat amb contacte amb nosaltres o assisteix a les assembles que es realitzen regularment els dimarts a les 21:00 al local de l’AMANIT, c/Lleida nº2.

ON ESTÀ LA FACTORIA DEL RITME

ON ESTÀ LA FACTORIA DEL RITME